Sokkoló

2022.05.27. 08:39

Megrázó részletek: 14 éves lány és 16 éves nővére halt meg az aszódi tragédiában

Eltűntként keresték a 14 éves Tímeát és 16 éves nővérét, Júliát. A két lány az aszódi tragédia áldozata. Kiderült, 46 éves édesapjuk ölte meg őket, majd öngyilkosságot kísérelt meg, a rendőrök jelenleg is őrzik.

Két eltűntként keresett tizenéves lány az aszódi tragédia áldozata. Mint azt a rendőrség közölte, két holttestet találtak egy lakásban, miután május 26-án este bejelentést kaptak. Az elsődleges adatok szerint mindketten bűncselekmény áldozatai lettek.

Fotó: Mihádák Zoltán

Két fiatal lány az áldozat. A Bors azt is megtudta, eltűnésüket bejelentették a rendőrségre, keresték őket.

A lap információi szerint egy testvérpárról van szó: A 14 éves Tímea és 16 éves nővére, Júlia a tragédia áldozatai.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Úgy tudjuk, a lányok édesapjuknál voltak, amikor életüket vesztették.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Frissítés!

A rendőrség az adatgyűjtés alapján azt írja, a két gyermek Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra még május 20-án. 

Az apa - nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg. 

A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!