Küzdősport

2022.05.27. 10:36

Két ezüstéremmel tértek haza a pásztóiak a nemzetközi küzdősport versenyről

A Koczka Bernát vezette pásztói Zen Mushin Do legjobbjai a napokban részt vettek az Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro – National Pro 2022 elnevezésű megmérettetésen.

B.L.

Sikeresen szerepeltek a fővárosban

Forrás: Beküldött fotó

A fővárosi Ludovika Arénából két ezüstöt is elhoztak a nógrádiak: a fehér öves Pusuma Gergő (120 kg felnőtt) és a lila öves Koczka Bernát (94 kg, master 3) is a második helyet szerezte meg. A versenyen indult még a szintén fehér öves Pusuma Dezső (85 kg, felnőtt) is, viszont elvesztette első meccsét, így egyből kiesett. 
– A fárasztó, 37 nemzet versenyzőit felvonultató Brazil Jiu Jitsu verseny után egyenesen Salgótarjánba vettük utunkat, ahol a Salgó Fight Nighton Korbely Imre harcosunk mérkőzött profi K1 szabályrendszerben. A meccs végigment hatalmas adok-kapokkal, melynek végén az ellenfelet hozták ki győztesnek a pontok alapján. Ennek ellenére Imre derekasan küzdött élete első K1 meccsén – értékelt Koczka Bernát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában