Garázda

2022.08.11. 07:26

Dühében kitépte a földből a padot, és verekedett a 44 éves férfi Pásztón

Tört-zúzott a 44 éves férfi Pásztón, akit a helyszínről előállítottak a rendőrök.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A police.hu tájékoztatása szerint a férfi augusztus 9-én délután Pásztón, a művelődési ház bejáratánál lévő két padot a térburkolatból kiszakította, egy kukát pedig felrúgott. Ezt követően egy kereskedelmi egységbe betért, ahol találkozott főbérlőjével, aki visszakérte a bérleményének kulcsát tőle. Ekkor a terhelt vele hangosan kiabált, a kulcsokat a földre dobta, majd fenyegetően lépett fel vele szemben. Egy ott lévő férfi közéjük állt, akit a terhelt ekkor erőszakkal ellökött. A helyi lakost a boltból az utcára kikísérték, amely közben az épület bejárati ajtaját a falnak vágta, az ablakon lévő redőnyt pedig letépte.

A Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai a 44 éves férfit a helyszínen elfogták, előállították és folytatólagosan elkövetett garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte. A beszerzett adatok alapján a férfi a délelőtti órákban haragosaival találkozott és ezért a nap során dühét így vezette le. 

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában