Gasztrofesztivál

2022.10.06. 07:30

A legszebb és legfinomabb torták sorakoznak majd fel a palotási fesztiválon

Idén is megrendezik a településen a nagy hagyománynak örvendő tortafesztivált október 8-án, szombaton, 11 órától, ahol Szabó Mihály, a falu polgármester mond majd köszöntőt.

N. O.

Torták, sütemények, valamint cukrászati alkotások sorakoznak majd fel a fesztiválon

Forrás: Archív fotó

Az eseményen torták, sütemények, valamint cukrászati alkotások sorakoznak majd fel, amelynek a helyi művelődési ház ad otthont.

torta
Az édességeké lesz a főszerep Palotáson
Forrás: pixabay

A népszerű gasztronómiai rendezvényen fellép egyebek mellett a Kenderike néptánccsoport, a Haraszti ikrek, de gyermekprogramok is várják a csemetéket. Az érdeklődők megtekinthetik továbbá a Ládafia Bábszínház interaktív előadását is, majd 13 órától Gregor Bernadett lép színpadra, 14 órától pedig lehetőség nyílik az ínycsiklandó sütemények és torták kóstolására. 15 órától pódiumbeszélgetést tartanak a zsűri tagjai, akiket elismert szakemberek alkotnak, így Baracskay Angéla, Fehér Judit, Füredi Krisztián, Rimóczi László és Szó Gellért. 

Később, a délutáni órákban Takács Nikolas szórakoztatja a közönséget, majd 17 órától eredményhirdetés lesz, amely során kiderül, hogy mely torták lettek a legjobbak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában