Úton

2023.02.03. 11:37

Alaposan megbüntették: a 21-esen a 60 helyett 127-tel száguldozó sofőrt

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Nool

Több mint a megengedett duplájával hajtott

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatása szerint a sebességellenőrzések továbbra is folyamatosak a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. A rendőrök a közlekedési balesetek megelőzése érdekében nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gyorshajtó, szabályszegő járművezetőket a forgalomból kiszűrjék.

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mértek be egy kifejezetten gyorsan haladó személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr január 30-án délután haladt a 21-es számú főút 52-es kilométerszelvényében a megengedett 60 km/h helyett 127 km/h sebességgel.

A rendőrök a járművezetővel szemben 90 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 közúti közlekedési előéleti pontot állapítottak meg. Az elmúlt négy napon a megye rendőrei összesen 57 olyan járművezetővel szemben intézkedtek a megye útjain, akik túllépték az adott útszakaszon érvényes sebességhatárt.

Pár napja egy autós közel 200-zal száguldozott a nógrádi utakon:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában