Labdarúgás

2023.02.07. 08:25

A tervek szerint zajlik a munka a Stécénél

A megyei I. osztályú csapataink már javában készülnek a február 18-án induló tavaszi folytatásra. Az SBTC a megszerzett harminchét ponttal a második helyről várja a folytatást. Az eddig elvégzett munkáról, változásokról kérdeztük Sebestyén Szilárd edzőt.

B. T.

Az SBTC (fehérben) a második helyről folytatja

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

– A felkészülésünk a terveknek megfelelően zajlik a csapatnál, amit elterveztünk azt megvalósítottuk az edzések során – kezdte Sebestyén Szilárd. 
–  Még közel két hetünk van a bajnoki rajtig, addig szeretnénk még a technikai és taktikai repertoárunkat bővíteni. A keretünkből távozni szándékozik: Bajnai Gergő, Medveczki Máté, Sárközi Tamás és Tarlósi Milán. Helyükre Sz. Varga Máté Viktor (Eger) kapust, Toldi Marcell (Pásztó) védőt, valamint Katona Gergő (Bánk Dalnoki Akadémia) és Kecskés Levente (Vasas) támadót szeretnénk leigazolni. A bajnoki főpróbánk tizenegyedikén lesz, 11 órai kezdéssel, amikor a Lőrinci csapatával játszunk hazai környezetben. Az utolsó héten pedig már finomhangoláson lesz a hangsúly, készülünk a rajtra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában