Időjárás

2023.03.23. 07:36

Közelítjük a 25 fokot, de napokon belül érkezik a hidegfront

Ma is fátyolfelhők szűrhetik meg sokfelé a napsütést. Eső, zápor sehol nem várható Nógrádban, de a jövő héttől jelentős lehűléssel kell számolnunk.

Nool

Ma is gyönyörű napsütéses időre számíthatunk

Forrás: Pixabay

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma fátyolfelhők szűrik a kellemes márciusi napsütést. Eső nem lesz. A déli szél is csak néha élénkül meg. A csúcshőmérséklet 20 fok körül alakul.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni.

Pénteken a nap nagy részében marad a napos, fátyolfelhős időjárás. Estefelé északnyugat felől érkeznek vastagabb felhők, akkor a Kisalföldön már zápor is előfordulhat. A déli, délnyugati szél megélénkül. 19 és 24 fok közé erősödik a nappali felmelegedés, sőt délen akár nyári nap is lehet 25 fokos maximummal.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!