Tolvaj

2023.03.23. 16:38

Jobbra akarta cserélni a sajátját, ezért lopott ajtót a rimóci férfi

A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves rimóci lakossal szemben.

Nool

A fiatal férfi a ház műanyag bejárati ajtaját tokostól a helyéről kibontotta és magával vitte

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a férfi március 21-én lopási céllal jelent meg egy jelenleg lakatlan rimóci háznál, ugyanis a saját ingatlanának rossz állapotban lévő ajtaját akarta jobbra cserélni. A helyi lakos a csukott, de nem zárt kertkapun keresztül az udvarra bement és az ott lévő ház műanyag bejárati ajtaját tokostól a helyéről kibontotta és magával vitte. A tolvaj a tulajdonosnak 120 ezer forint lopási és 20 ezer forint rongálási kárt okozott.

A 120 ezer forintot érő ajtót az egyenruhások megtalálták és a tulajdonosának visszaadták
Forrás: police.hu

A szécsényi nyomozók beazonosították a 24 éves férfit, akit a lakásán elfogtak és a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállítottak, ahol a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az elvégzett kutatás során az ellopott ajtót az egyenruhások megtalálták és a tulajdonosának visszaadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában