Labdarúgás

2023.03.30. 14:43

Mátramindszenten tehet újabb lépést az aranyérem felé a Szügy

A tizennyolcadik játéknapra kerül sor a Megyei II. osztályban.

S. A.

Kötelező győzelem előtt áll a Karancsalja (feketében) a Tar ellen

Forrás: Nool | Archív fotó

Fotó: Hegedűs Márk

Megyei II. osztály, 18. forduló

Mátramindszent SE (2.) – Szügy SE (1.)

Mátramindszent, szombat, 16.30 óra

A tavasz talán legjobban várt meccse következik az osztályban, hiszen az éllovas Szügy látogat a második helyen álló Mátramindszent otthonába. A szügyiek az őszi Karancslapujtő II. elleni botlást leszámítva az összes meccsüket megnyerték, míg a vendéglátók többször is botlottak a szezon középső harmadába, így kilenc pontos előnyt építettek ki a bajnoki versenyfutásban a vendégek. Mindkét gárda jó formában van, így nehéz megtippelni, hogy mi lehet a találkozó végkimenetele, de egy hajszállal a listavezető tűnik esélyesebbnek.

Tippünk: 1–2

A Mátraverebélynek (sárgában) nem lesz egyszerű dolga Varsányban
A Mátraverebélynek (sárgában) nem lesz egyszerű dolga Varsányban
Fotós: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool | Archív fotó

Balassagyarmati SC (9.) – Mihálygerge SE (8.)

Balassagyarmat, szombat, 16.30 óra

A táblázatra pillantva mindössze egyetlen hely választja el egymástól a két együttest, de ennek ellenére tizenhárom pont a differencia közöttük. Az ősszel gyengélkedő házigazdák bíztató játékot mutatnak az idény márciusi folytatása óta, míg a Mihálygerge teljesítménye eléggé ingadozó, így az bármelyik fél sikere, de még a döntetlen sem számítana meglepetésnek.

Tippünk: 1–1

Karancslapujtő KSE II. (3.) – Galgagyörki SE (6.)

Karancslapujtő, vasárnap, 16.30 óra

Az előző körben meglepően sima vereséget szenvedő hazaiak ezúttal esélyesként várhatja a hétvégi összecsapást. A két újonc csapat nem szerepel rosszul, sőt a Karancslapujtő tartalékegyüttese jó eséllyel pályázik a bronzéremre a szezon végén. Az ősszel a Galgagyörk gyűjtötte be a három pontot, most itt az alkalom a karancslapujtőieknek a visszavágásra.

Tippünk: 3–1

Tari SZE (10.) – Karancsaljai MSE (4.)

Tar, vasárnap, 16.30 óra

A tabellán sereghajtó Tar látja vendégül a Karancsalja együttesét ebben a párosításban. A hazaiak eddig egyetlen riválisuk ellen sem tudták felvenni a kesztyűt a tavaszi félszezonban, míg a látogatók az elmúlt három fordulóban jó formát mutattak. A két egyesület őszi meccsén kilencszer rezdült meg a tari háló, így most sem ők az esélyesek, de ezúttal talán nem lesz ennyi különbség a két társaság között.

Tippünk: 1–4

Varsány SE (7.) – Mátraverebély-Szentkút SE (5.)

Varsány, vasárnap, 16.30 óra

A vasárnap legkiegyenlítettebbnek tűnő összecsapására Varsányban kerül sor, ahol a Mátraverebély-Szentkút csapata teszi tiszteletét. A varsányiak otthona igazi oroszlánbarlangnak számít, hiszen csak a bajnokság élén álló Szügy távozott innen győztesen, a vendégek viszont bárki ellen képesek felvenni a versenyt, így egy rendkívül izgalmas találkozó kerekedhet ki ebből.

Tippünk: 1–1

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában