Betegség

2023.03.31. 16:02

Nagy fájdalmai vannak Gáspár Zsoltinak, a kórházból üzent

Mai napon Zsolti gazda már nem tudott részt venni adományozó felvidéki körútján, mert fájdalmai miatt kórházba került.

E.-L. Zs.

Gáspár Zsolti a megyei kórházban. Jótékonysági körút helyett kezelésre szorult ma

Forrás: Nool.hu

Fotó: Beküldött

Zsolti menedzsere, Molnár Péter, arról tájékoztatta portálunkat, hogy Zsoltit fájdalmai miatt már a legutóbbi adományosztás után, amiről portálunk is beszámolt, Nógrádmegyerről kórházba kellett szállítani, ahonnan aznap haza is engedték. Hozzátette, hogy kedden Győrbe utazott Zsolti, ahol szintén hirtelen éles fájdalmat érzett, ott a győri kórház látta el, hogy haza tudjon utazni.

Ma reggel Zsolti már nem tudott velünk jönni az ipolybalogi óvodába, mert a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházba szállították, ahol vesekövet állapítottak meg nála. Fájdalmai csökkentek, de jelenleg is kezelik – számolt be róla Molnár Péter.  

Zsolti a menedzserén keresztül üzenve szeretne köszönetet mondani dr. Szabó Gézának a tarjáni kórház vezetőjének és minden dolgozójának a segítő beavatkozásért.

Felvidéki óvodásokat leptek meg

A mai napon Gáspár Zsolti az ipolybalogi, inámi és ipolynyéki óvodákban tervezett adományosztást, amit állapotának romlása miatt az édesapja id. Gáspár Győző, Vass Miklós, a Nógrád Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke  és Molnár Péter, az Amigo kávézó tulajdonosa valósított meg. Édességgel, gyümölccsel és szörpökkel lepték meg a gyerekeket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!