Nool.hu videó

2023.06.01. 12:15

Gőzerővel készül az SBTC a vasárnapi osztályozó mérkőzésére (videó)

A héten már az osztályozós két mérkőzéses párharcára készül a Salgótarjáni BTC együttese, amelyet vasárnap 17 órás kezdéssel rendeznek meg a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban.

Langa Attila

Korábban már közöltük olvasóinkkal az NB III-ba jutásért vívott osztályozós párharcok sorsolásának eredményét, amelyet követően a Stécé Komárom-Esztergom bajnokával, a Nyergesújfalu együttesével nézhet majd farkasszemet.

A fekete-fehér együttes gőzerővel készül az ütközetre, amelynek első mérkőzését hazai pályán vívhatják majd meg a Szojka Ferenc Stadionban vasárnap 17 órás kezdéssel, míg a visszavágót egy héttel később rendezik Nyergesújfaluban. A két mérkőzésen az idegenbeli gól nem számít, így egyenlő gólszámok esetén, hosszabbítás, valamint tizenegyespárbaj következhet.

Mint arról már beszámoltunk, a klub ügyvezetője Árki Gábor is bízik a csapat sikerességében, valamint elmondta véleményét a megmérettetés előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában