Újabb, meglepő hírek érkeztek Katalin hercegnéről

Vágólapra másolva!
Katalin hercegné elhagyta otthonát, Vilmos herceggel betértek kedvenc boltjukba szombaton Windsorban. Képet nem engedtek készíteni, egy szemtanú viszont arról beszélt, a walesi hercegné nagyon jól nézett ki, kipihent és boldog volt.
Vágólapra másolva!

Nemsokkal azután, hogy arról írtunk, nagy lehet a baj, Katalin hercegné ugyanis a Szent Patrik-napi felvonulásra sem ment el, újabb hírek érkeztek a januárban műtött walesi hercegnéről

Kate Middleton férje, Vilmos herceg társaságában betért kedvenc boltjába Windsorban, nem messze az otthonuktól - számolt be róla a Daily Mail

A sok pletyka után nagyon megdöbbentem, amikor ott láttam őket. Kate Vilmossal volt vásárolni, boldognak tűnt, és jól is nézett ki.

- mondta egy szemtanú, aki azt is elárulta, a gyerekek nem voltak velük. Képet nem engedtek készíteni, de az illető elmondása szerint a látvány magáért beszélt. 

Katalin walesi hercegné, Kate Middleton, Vilmos herceg, Vilmos walesi herceg és felesége, KateMiddleton,
Hamarosan többet megy emberek közé, nem kizárt, hogy húsvétkor is láthatják.
Fotó: AFP

Katalin hercegné várhatóan április 17-e után tér vissza a feladataihoz, amikor a gyerekei újból iskolába mennek, az Ascot melletti Lambrook Schoolba járnak.

Egyesek szerint azonban lehet, hogy már a húsvéti istentiszteleten is ott lesz a windsori Szent György-kápolnában. A Telegraph értesülései szerint nem kizárt, hogy húsvétkor a családdal együtt képek is készülnek róla.