Létrehozva: 2022.08.14.

Itt a hétfői horoszkópod, érdekes fordulat vár rád

Új lehetőségek kapujában áll sok ember.

Kos: (március 21. - április 20.)

A hét elején érdekes tapasztalatokra tehet szert, esetleg olyan új szemléletmóddal találkozik, ami elgondolkoztatja, talán még új irányba is tereli az érdeklődését. Amennyiben viszont megpróbál mindenütt helyt állni, akkor a magánéletét teljesen át kell programoznia. A partnere aligha fog örülni ennek.

Bika: (április 21. - május 20.)

Ha feszültnek érzi időnként magát, ne a környezetét okolja. Önben van még ellenállás bizonyos változásokkal szemben. Figyeljen, megérti majd, merre kell lépnie, higgye el, hosszú távon is sikeres döntéseket tud most hozni. Változatos hetek várnak önre, ha elfogadja úgy az eseményeket, ahogy azok jönnek.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

A hét első két napján ne csak az lebegjen a szeme előtt, hogy kimerülésig dolgozzon, hanem az is, hogy egy-egy jó ebédet is elfogyasszon. Sokszor az idegesség, feszültség oka éppen az, hogy nem táplálkozik megfelelően. Az Ikreknek pedig éppen a gyomor és az idegrendszer az egyik gyenge pontja.

Rák: (június 22. – július 22.)

Ha nyaralni készül, lehetőleg közeli célt keressen. Ez a hét kimondottan alkalmas baráti találkozókra, civil közösségek támogatására, vagy bármilyen karitatív munkára. Válasszon egy helyet, ahol segíteni tud valamiben, így kicsit ön is kilendül a mindennapok szürkeségéből és új szemszögből nézhet a mindennapokra.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

A Merkúr, a gondolkozás és a kommunikáció bolygója az Oroszlán jegyében van, amit ki kell használnia. A biztos ítélőképessége azonban még nincsen teljesen a helyén, ezért ma csak tervezgessen. A megfelelő folyadékmennyiségről ne feledkezzen meg, mindig legyen egy pohár víz a keze ügyében.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Erős a Szűz szülöttben az empátia, és most olyan érzelmek törhetnek elő belőle, amiket általában el szokott magában fojtani. Ez nem gond, de társulhatnak hozzá negatív megnyilvánulások is, mint például a féltékenység, vagy a birtoklási vágy. Ezeket jobb, ha leginkább háttérbe szorítja, amennyire csak lehetséges.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Úgy érzi, képtelen a megszaporodott teendők végére jutni. Az a baj, hogy ideje nagy részét a mások hibáinak korrigálásával tölti. Ne dühöngjön, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan előre eltervezte. Próbálja rendszerezni a feladatait, ütemezze át a munkáját és próbálja meg kitolni a határidőket egy kicsit.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Kicsit megszépül a valóság is most az ön képzeletében, nagy álmai is lehetnek, de nagyon óvatosan kezdjen a megvalósításba, igen képlékeny még a jövő. Ha komoly döntéseket kell hoznia, mindenképpen keresse megbízható barát vagy családja segítségét, mert a részletekre ön most nem figyel kellően.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Igyekezzen inkább arra koncentrálni, mi zajlik közvetlen környezetében, miben tudná környezetét, családját, párját sikerekhez segíteni, lépje át saját korlátait. Nagyon jól tud most szervezni, elintézni nehezebb vagy régóta húzódó ügyeket. Remek megoldásokat talál ki, könnyen tud most másoknak örömet szerezni.

Bak: (december 22. - január 20.)

A Bakoknak a következő hetek nem fognak olyan gördülékenyen alakulni, mint szeretnék. Bármibe is kezdenek, a szokásosnál több energiát követel tőlük a megvalósítás. Igyekezzenek minél több időt a szabadban tölteni, kirándulni vagy akár elutazni pár napra. Ebből tudnak most energiát meríteni.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Feszültséggel terhes hét előtt áll. Legegyszerűbben úgy kerülheti el ezeket a megpróbáltatásokat, ha sokféle elfoglaltságot talál magának. Élvezze ki a kreativitását, a hét közepén például kipróbálhatna egy új receptet. A nyár vége felé amúgy sem árt, ha mihamarabb áttér egy egészségesebb életmódra.

Halak: (február 20. - március 20.)

Ami néhány hete még könnyedén ment, az most sok fejtörést okoz. Pedig se a munka, se a kollégák nem változtak, csak ön türelmetlenebb. Tudja, hogy lassan vége a nyárnak és ez nagyon rossz érzéssel tölti el. A szeptember közelségének a gondolata is idegességgel tölti el, amit nehezen küzd le.



 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

magyarnemzet.hu

Rossi: Ritkán veszítem el a türelmem, de most kijöttem a sodromból

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

astronet.hu

A Szeretet angyala vigyáz ránk március 26. és 30. között

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep