Létrehozva: 2022.08.17.

Megérkezett a csütörtöki horoszkópod, furcsa dolgok várnak rád

Mit ígérnek a csillagok?

Kos: (március 21. - április 20.)

Szokatlan öntől, de úgy tűnik, hogy meg van elégedve magával. Sőt, kimondottan jónak ítéli meg azt, amit csinált. Teljesen lefoglalják a gondolatati, és közben észre sem veszi, hogy hiba került a gépezetbe. Mindig ellenőrizze le a dolgokat, és csak akkor dőljön hátra, ha megbizonyosodott róla, hogy minden rendben van.

Bika: (április 21. - május 20.)

Augusztus második felében akár új terveibe is belekezdhet, de legyen elővigyázatos. Ha úgy érzi, hogy több váratlan esemény is eltéríti a céltól, akkor változtasson az álláspontján. Az egészségével törődjön többet, mert egy alattomos betegség nehezebbé teheti a hétköznapjait.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Igyekezzen kevésbé ragaszkodni a saját véleményéhez, inkább keresse a diplomatikus, kompromisszumos megoldást. Okos, logikus gondolkodásával ügyesen elkerülheti a problémákat. Munka után ráférne önre egy lazítás, ezért tartson egy olyan estét, amikor félrerakja kötelezettségeit.

Rák: (június 22. – július 22.)

Fotó: Shutterstock

Ha mindenre odafigyel, az egész napja annak megfelelően fog alakulni, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Ha nincs munkája, jó ajánlatot kaphat, és ha van munkája, akkor is megkereshetik egy olyan lehetőséggel, amivel élnie kell, mert ez kifejezetten pozitív változásokat hozhat az életébe.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Gondolatai szárnyalnak, kedélye vidám, ma mindent szépnek és jónak lát. Szívügyekben is bekövetkezhet az a döntő elhatározás, amely egy csapásra véget vethet a bizonytalanságának. Ez a nap elfeledtethet minden rosszat önnel, amit az utóbbi napokban el kellett szenvednie.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Kissé nehezen tudja összekapni magát, túlságosan belefásult a mindennapos rutinba. Amint átlendül a holtponton, már szépen jönnek az eredmények. Haladjon apró lépésekkel előre, csak az aktuális feladatra figyeljen, így az energiáit is sokkal könnyebben tudja majd hasznosítani.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Uralkodó bolygója kegyes lesz önhöz: elűzi komor gondolatait és előhívja tehetségének rejtett tartalékait. Kedvező időszak ez az alkotó természetű Mérleg jegyűeknek, szánjanak időt a kibontakoztatásukra. Az is lehet, hogy új szabályokhoz kell igazodnia, s kell egy kis idő, amíg belejön.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Annyi minden foglalkoztatja, hogy legszívesebben mindenbe belevágna, és ami a legszebb az egészben, hogy sikeres is lenne bennük, annyira jó érzéke van az élethez. Először meg kellene határozni pontosan a céljait, mert az egyszerűbb és szerényebb ötleteket könnyebb megvalósítani. Aztán gondolkozhat nagyban.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

A bolygó állások most hozzásegítik önt ahhoz, hogy eddigi rejtett képességeit jobban kihasználja. Sokakat fog ezzel ámulatba ejteni nemcsak a munkahelyén, hanem a közvetlen környezetében is. Öntudatosságával és bátorságával ma minimalizálni tudja az esetlegesen fellépő kellemetlenségeket.

Bak: (december 22. - január 20.)

Amíg ennyire mélabús és maga alatt van, érthető, hogy semmi sem sikerül. Ideje lenne kirángatnia magát ebből, nem várhat arra, hogy egyszer csak magától megszűnjön ez az állapot. Baráti kapcsolatainak hasznát veheti, ők képesek lesznek arra, hogy kirángassák önt ebből a melankóliából.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Vigyázzon a szeretteire, mások tanácsait fogadja nyitottan, higgye el, jó szívvel adják, és ne feltételezzen emögött semmilyen hátsó szándékot. Amennyiben egyedülálló, olyan személlyel találkozhat, akivel a kémia tökéletesen működik, és az élet olyan pezsdítő vele, hogy szeretné őt magához kötni.

Halak: (február 20. - március 20.)

A megérzései átlagon felül működnek, még az is lehet, hogy álmai jóslóak, ezért figyeljen rájuk. Az elkövetkező napok eseményeit jelezhetik előre. Amennyiben ön még keresi a társát, a csillagoknak köszönhetően érezni fogja, hogy megnő az önbizalma és sikeresen tud majd hódítani.



 



 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

mindmegette.hu

10 tuti húsvéti sütemény, aminek a locsolók is elkérik a receptjét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat