Kármentesítés

2022.05.27. 16:29

Továbbra is a tetőkön dolgoznak a somogyi tűzoltók

A szerda esti vihart követően még pénteken is folyik a károk felszámolása Somogy megyében. A mai napon 42 eset vár a tűzoltó egységekre. Jelenleg 12 helyszínen zajlik beavatkozás.

Sonline

Tegnap sem álltak le a munkálatok. Kiskorpádon siófoki, marcali dombóvári és keszthelyi hivatásos, valamint kadarkúti és böhönyei önkormányzati tűzoltók dolgoztak a tetők ideiglenes lefóliázásán. Munkájukat délután önkéntes tűzoltók és helyi ácsok is segítették. Pénteken reggel óta ismét a kalapácsok hangjától zajos a település, az út szélén több helyen is tűzoltógépjárművek parkolnak. Böhönyei, barcsi, siófoki, marcali és nagykanizsai egységek házról házra járják a település utcáit, eltávolítják a jég által megrongált pala- és cserépfedést, lefóliázzák a tetőket megelőzve egy újabb leázást. Kaposkeresztúron dombóvári tűzoltók nyújtanak segítséget egy jégkárt szenvedett ház lakóinak. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói szintén megrongált palatetőket fóliázzák.  

Fotó: Vinkler Péter tű. fhdgy. - Kaposvár HTP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában