Labdarúgás

2022.06.29. 13:42

Új edző a Rákóczinál, Horváth Rudolf irányítja a csapatot

Szerdán bemutatkozott a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságra készülő Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Horváth Rudolf. A 38 esztendős szakember legutóbb a szombathelyi Illés Akadémián dolgozott.

Klein Péter

Fotó: Lang R.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk Nagy Tamás közös megegyezéssel szerződést bontott a Kaposvári Rákóczival, így szerda délelőtt, a Rákóczi Stadionban tartott sajtótájékoztató keretén belül mutatta be a klub új vezetőedzőjét, Horváth Rudolfot.

Forrás: Lang Róbert


Kaposvári Rákóczi FC-t Horváth Rudolf irányítja majd a következő évadban. 
– Az első edzés során láttam, hogy Kaposváron is sok fiatallal dolgozhatok együtt. Úgy vélem, egy klub erősségét az adja, ha minél több saját nevelésű, helyi játékos alkotja. A magot rájuk kell építeni hosszútávon. Sok tehetséges játékost láttam, nekik meg kell adni a lehetőséget. Ezzel pedig a klub újra elérhet abba a magasságba, ahol korábban volt – mondta bemutatkozásában az új tréner.

Az A-licenccel, illetve UEFA Youth Elit A diplomával is rendelkező Horváth Rudolfnak nem lesz könnyű dolga, hiszen a klub kisebb költségvetéssel gazdálkodhat, mint az előző szezonban..
– Nagy megtiszteltetés a feladat, hiszen egy nagy hagyománnyal rendelkező, az NB III-as tagság ellenére profi klubnál tudunk dolgozni – tette hozzá Horváth Rudolf. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában