Csöbörből vödörbe

2022.06.30. 11:21

A fogdában ért véget a gigei szabadulóbuli

Kedd este tért haza egy gigei férfi a börtönből, a boldog hazatérés örömére családtagjai bulit is rendeztek. De az csúnyán végződött.

Fotó: Shutterstock

A szabadulóbuli résztvevői az italozás során –régebbi sérelmeik miatt– szóváltásba keveredtek egymással, mely tettlegességig fajult. A verekedés során az utcára is kimenve többen bántalmazták, ütötték-verték távolabbi rokonaikat, akiknek nyolc napon belül gyógyuló sérülésük keletkezett. A dulakodásnak csak a rendőrök kiérkezése vetett véget. A nagybajomi körzeti megbízottak a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket a Kaposvári Rendőrkapitányságra állítottak elő.

A nyomozók egy 47 éves, egy 17 éves és egy 34 éves helyi lakost csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, utóbbit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. További két tettes elszámoltatására a későbbiekben kerül sor.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában