Krimi

2022.11.28. 14:41

Megerőszakolta a lányát egy idős férfi Nógrádban, az unokája többször végignézte

Felnőtt korú lányát kényszerített szexuális cselekményekre a szörnyeteg apa, amit az unokája - egy hétéves kislány - is többször látott...

Forrás: Shutterstock

Fotó: HTWE

A bátonyterenyei férfi ellen a Salgótarjáni Járási Ügyészség 2021 februárjában emelt vádat hozzátartozója sérelmére, testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt.

A vádirat szerint az özvegy férfi egy házban élt lányával, és annak – az elkövetés idején – hétéves kislányával. Az apa 2020 májusa és augusztusa között több alkalommal kényszerítette ittasan a lányát szexuális cselekményre, trágár kifejezésekkel utasította nemi vágyának kielégítésére, ellenállás esetére pedig bántalmazással fenyegette meg.

2020 augusztusában a férfi egy újabb kényszerítésének tanúja volt a vádlott unokája is, aki felébredt a szobában zajló eseményekre és sírni kezdett.

Súlyosbították a büntetését

A Salgótarjáni Járásbíróság 4 év szabadságvesztésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte a letartóztatásban lévő férfit.

A járási ügyészség fellebbezést nyújtott be az ítélet ellen, melyet a Nógrád Megyei Főügyészség fenntartott, kifejtve, hogy a lánya sérelmére sorozatosan elkövetett jelentős tárgyi súlyú bűncselekmények miatt a vádlottal szemben hosszabb tartamú szabadságvesztés kiszabása indokolt.

A Balassagyarmati Törvényszék, alaposnak találva az ügyészi fellebbezésben felsorolt érveket, 7 év börtönbüntetésre és emellett 8 év közügyektől eltiltásra súlyosította az ítéletet. A döntés jogerős - írja a nool.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!