Elsodródott

2023.01.31. 12:12

Jogsi nélkül egy villanyoszlopnak hajtott egy férfi

Andocs belterületén szenvedett balesetet egy gépkocsivezető, a helyszíneléskor azonban más dolgokra is fény derült.

Mócza Dániel

Illusztráció

Pusztaszemes irányába közlekedett egy sofőr, amikor eddig tisztázatlan körülmények között lehajtott az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött  2023. január 30-án 11 óra 35 perckor . A férfinél – aki, az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett – felmerült az ittas járművezetés gyanúja. A rendőrök megállapították, hogy jogosítvánnyal sem rendelkezett, mert szintén ittas vezetés miatt korábban eltiltották tőle. A Siófoki Rendőrkapitányság az 52 éves várdombi lakos ellen az eltiltás és az ittas vezetés miatt büntetőeljárást, a közlekedési szabályszegésért szabálysértési eljárás indított.

Felhívjuk a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti! A közlekedési szabályok betartásával, kellő odafigyeléssel, türelemmel, toleranciával és egymás iránti felelősséggel megelőzhetők a tragédiák! Az ittas vezetés és a bódító szer hatása alatt történő járművezetés negatív hatással van a közlekedés biztonságára és a vezetés minőségére. Szeszes ital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek. További jelentős kockázatot jelent az, hogy az ittas vezetők általában a megengedett sebességet is túllépik.

…hogy mindenki hazaérjen!

forrás police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában