Szépségek

2023.05.31. 09:36

Megérkeztek a Miss World Hungary versenyzői Siófokra

Siófokon tartják a Miss World Hungary szépségverseny felkészítőtáborát, amelyről a megméretés hivatalos közösségi oldalán is posztoltak a szervezők több fotót.

Koszorus Rita

Megkezdődött a Magyarország Szépe felkészítő tábora Siófokon

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

Egy videó is felkerült a Miss World Hungary insta oldalára, amelyben Sarka Kata, versenyigazgató köszöntötte a versengő szépségeket. 

- Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetünk ezen a megnyitón és nagy lehetőség ez számunkra, hogy ebbe a szállodába mi költözhetünk be elsőként, mondta Sarka Kata, aki a rá jellemző eleganciával jelent mg a megnyitón egy csinos, fehér nyári ruhában. 

SARKA Kata
Megkezdődött a Magyarország Szépe felkészítő tábora Siófokon. Rogán Cecília és Sarka Kata a megnyitón.
Fotó: Vasvári Tamás / Forrás: MTI

A versenyigazgató elmondta azt is, hogy húsz lányt vártak a táborba, s közülük kerül majd ki az a 16 versenyző, aki a Duna TV által sugárzott június 11-i döntőben szerepelni fog. 

A versenyen idén először nem bikiniben vonulnak a lányok, hanem fitneszruhában, de más újdonságok is várhatóak, amelyekről ide kattintva olvashatsz cikkünkben! 

Kattints a képre továbbra fotókért a szépségekről! 
Fotó: Vasvári Tamás / Forrás: MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában