Te láttad?

2023.06.02. 14:19

Keresik a rendőrök az eltűnt kaposfői ámokfutót

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

K.R.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy fiatal járművezető május 7-én 16 óra 25 perc körüli időben a 61-es főúton, a kaposfői Kossuth utcában, a temető előtti útszakaszon közlekedett egy Seat Arosa típusú személygépkocsival Nagybajom irányába. A szolgálatot teljesítő rendőrjárőrök megkísérelték megállítani, de a sofőr a megkülönböztető fény- és hangjelzést figyelmen kívül hagyta, és sebességét növelve megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól. Az előtte közlekedő járműveket kikerülve többször is áttért a szembejövő sávba, melynek során több szabályosan közlekedő autót is lehúzódásra, vagy megállásra kényszerített. Az autóvezető Kaposfő külterületére érve jobbra, egy földes út irányába próbált elkanyarodni, de a rosszul megválasztott sebessége miatt az árokba hajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a cselekménysorban érintettek, az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve – névtelenségük megőrzése mellett - tegyenek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában