Frissítve

2022.05.20. 12:52

Beszállás közben gázoltak el egy autóst Jászberényben, mentőhelikoptert is riasztani kellett

Egy sofőr rosszul lett vezetés közben, ami miatt elgázolt egy fiatal férfit.

Szoljon.hu

Fotó: Pesti József

Frissítés 13:20

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó sofőrje vezetés közben rosszul lett, ami miatt elütött egy fiatal férfit, aki épp az utcában parkoló gépjárművébe kívánt beülni. Jelenlegi információink szerint a fiatalembert válságos állapotban szállítja a mentőhelikopter kórházba – közölte a police.hu.

A rendőrök a Szövetkezet utcában félpályás útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a forgalom rendőri forgalomirányítással halad.

Frissítés 13:00 

Információink szerint a balesetben két személyautó érintett. Az egyik autó parkolt, melynek sofőrjét a beszállás közben elgázolták. Úgy tudjuk, az elgázolt sofőr súlyos koponyasérülést szenvedett. 

Korábban írtuk:

Elgázolt egy embert egy autó pénteken Jászberényben, a Szövetkezet utcában. A baleset következtében az elgázolt ember járműve is károsodott. A jászberényi hivatásos tűzoltók mellett a mentők is a helyszínen dolgoznak, és információk szerint mentőhelikopter is érkezik a balesethez – közölte hírportálunkkal a megyei katasztrófavédelem. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában