Frissítve

2022.05.21. 17:57

Frontálisan karambolozott két autó a 32-es főúton, Jászfényszaru közelében

Mentőhelikopter érkezett a Jászfényszaru közelében történt balesethez.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

FRISS – 2022.05.22., 10:05:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a hatvani lakos életveszélyes sérülést, míg a másik jármű sofőrje és utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

FRISS – 21:50:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset helyszínelése befejeződött, az érintett útszakaszon ismét zavartalanul halad a forgalom.

Korábban írtuk:

Személyi sérüléssel járó közúti baleset történt Jászfényszaru és Hatvan között, a 32. számú főúton, május 21-én 16 óra 55 perc körül – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenleg rendelkezésre  álló adatok szerint egy személyautó közlekedett Hatvan felől Jászfényszaru irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a vele szemközti forgalmi sávban haladó, szintén személyautó áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütköztek. A járművekben összesen hárman utaztak, valamennyien sérülést szenvedtek, azonban azok fokáról jelenleg nincs információnk.

A rendőrség teljes szélességében lezárta a főút balesettel érintett szakaszát, azonban a főút melletti aszfaltozott úton a közlekedés mindkét irányban akadálytalan.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a balesethez a hatvani és mezőberényi hivatásos, valamint jászfényszarui önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket és három embert feszítővágó segítségével kiszabadítottak az autókból. A helyszínre mentőhelikopter is kiérkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában