Hűtlenség

2022.05.21. 21:37

Szexbotrányba keveredett a népszerű magyar énekes, rejtett kamerás felvétel buktatta le

Óriási felháborodást keltett egy rejtett kamerás felvétel.

Pénteken lépett színpadra zenekarával a Szolnoki Palacsintafesztiválon Baukó Attila, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Azahriah, akivel kapcsolatban szombat reggelre korántsem a koncerthangulat miatt vált hangossá a közösségi média, inkább az azután történtek okán. 

Készült ugyanis egy rejtett kamerás felvétel, amelyen a magyar énekes a backstage-ben egyik rajongójával közösül, miközben influenszer kedvese épp külföldön tartózkodik.

A korhatáros képsorok az Instagramon, a Twitteren és a Redditen is villámgyorsan feltűntek, így nem csoda, hogy rövidesen az énekes is tudomást szerzett a dologról. Azahriah közösségi oldalán próbálta megmagyarázni a történteket.

„A következő a történet: Szolnoki Palacsintafesztivál, huszadika, a tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ünnepeltünk, Bombay a kézbe, ittuk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album.

Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toitoi vécé mögé.

Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám. A videó se érdekel annyira. Ami sokkal de sokkal fájdalmasabb az egészben, az az, hogy nekem volt egy asszonyom, aki várt rám, és másfél hét múlva jött volna vissza.”

– vallotta be Azahriah, majd a továbbiakban önmaga „analizálgatása” alapján igyekezte tovább magyarázni tetteit.

Mint kiderült, a lány nem más, mint Luna, aki néhány éve szerelmi háromszögbe keveredett két hazai celebbel - írja a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában