Döbbenetes fotó

2022.08.09. 12:03

Robbanásszerű fényjelenség rázta meg Győrt éjszaka

Több helyen áramkimaradás is volt.

"Hajnalban, 0.40-kor a fiam látott, mert épp vezetett, robbanásszerű fényjelenséget Győrben az Ipari Park felől" - kezdte a kisalfold.hu olvasója.Másik tudósítójuk szerint kicsit nagyobb meteor léphetett be a légkörbe, majd robbanhatott fel.

11:51 - Műszaki hiba történt

"Kedd hajnalban Győrben, 0:40 perckor tapasztalható fény- és hangjelenséget a Kandó Kálmán úton található transzformátor alállomásunkban egy nagyfeszültségű készülék meghibásodása okozta.

A meghibásodás miatt 4-6 perces áramszünetet tapasztalhattak a környéken élők: a villamosenergia ellátást átterhelésekkel az ügyfelek egy részénél 4 perc alatt, másik részüknél 6 perc alatt sikerült helyreállítani.

A meghibásodott berendezések javítását jelenleg végzik szakembereink, ennek ideje alatt az áramellátás zavartalanul működik" - közölte a portállal Varga Ivett, az E.ON szóvivője.

10:26 - Válasz a Megyei Katasztrófavédelemtől

"Nem érkezett igazgatóságunkhoz bejelentés ilyen eseménnyel kapcsolatban" - közölte a portállal a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese.

10:03 - Újabb Olvasói levél

"Kedd hajnalban 0:41 perckor hatalmas robbanás rázta meg Győrt. Több helyen áramkimaradást okozva. A távolabbi faluból is jelezték felém hogy pár másodpercre, de kimaradt az áram. A gyanúm, hogy kicsit nagyobb meteor lépett be a légkörbe és felrobbant. Szeretném kérni önöket, ha tudják erősítsék meg. Az ufót kizárom, mert már hermetikusan le lennénk zárva.🙂" - írta másik Olvasójuk.

9:44 - Robbanásszerű hanghatásról írnak több helyütt

"Észak-keleti irányból, ami után (abban a pillanatban) pár másodpercre elment az utcákon a villany, majd később helyre állt mindenütt. Sok helyen írnak áramszünetről, a fényjelenséggel (amit az Időkép kamerája fel is vett, s csatolom) együtt járó robbanásszerű hanghatásról. Sokan találgatják mi lehetett ez, állítólag nem villám, mert a föld felől kezdődött" - tette hozzá Olvasójuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!