Augusztus 20.

2022.08.12. 12:48

Lezárások: már hétfőtől korlátozások lesznek Szolnokon az ünnep miatt

Augusztus 12-én, hétfőn reggel nyolc órától a Tiszai hajósok terét, augusztus 19-én, pénteken reggel hattól pedig további utcákat zárnak le az autósok elől a Szent István-napi rendezvénysorozat miatt a megyeszékhelyen.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a Szent István-napi rendezvénysorozat miatt

  • augusztus 12-én reggel nyolc órától augusztus 26-án délután négyig a Tiszai hajósok terét;
  • augusztus 19-én reggel hat órától augusztus 21-én reggel hatig pedig a Szegedi Kis István közt és az Ellmann Elvira utcát lezárják a közúti forgalom elől.

Augusztus 20-án a Tisza-hidat délután háromnegyed hat és fél nyolc között szakaszosan; este nyolc óra ötven perc és kilenc óra harminc perc között között pedig teljes szélességében lezárják.

A gyalogos és kerékpáros forgalmat

  • a Tisza-híd gyalogjárdáján délután fél hat és este fél tíz között;
  • a Tiszavirág hídon délután háromnegyed hat és este fél nyolc között, valamint este nyolc óra ötven perc és kilenc óra harminc perc között korlátozzák.

A tájékoztatás szerint a légiparádé ideje alatt (délután hat és este fél nyolc között) a megyeszékhely térségében nagyobb zaj- és hanghatás lesz tapasztalható.

A honvédség augusztus 16-án, kedden délután öt és este hét óra között, illetve másnap délután hat és hét óra között gyakorol a légiparádéra (esőnap augusztus 18.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában