Ingatlanajánló

2022.09.24. 19:55

Családi rezidencia Tiszaszőlős csodás részén új urát, úrnőjét keresi!

A 300 négyzetméteres családi rezidencia turisztikai központként funkcionált mostanáig. Az izgalmas projekt bizonyára tovább vihető, de mi önmagáért a puszta nyugalomért és a hangulatos házért is lelkesedünk! Sok-sok Tiszaszőlős szépéről!

Szoljon.hu

“Az Észak-Alföld romantikus hangulatát idéző környezetben, Tiszaszőlős külterületén, Tiszafüredtől alig 800 méterre hoztak létre a tulajdonosok, erdős környezetben egy turisztikai központot, ahol testközelből élvezheti a természet adta adottságokat. Tiszaszőlős alig két órányi távolságra van Budapesttől, a vidéki turizmus egyik központi részén található.

 

A gyönyörűen felújított és karbantartott családi rezidencia mind hangulatában, mind pedig minőségében idézi a századelőt. Az eredeti épület az 1900-as évek elején terméskőből épült, két szintes, belmagassága hatalmas, ám 2015-ben átesett egy teljes felújításon. A kúria 5219 négyzetméteres parkosított telken található. 200 négyzetméteres lakótérrel rendelkezik, az épület teljesen alá van pincézve, mely alkalmas wellness részlegnek, hobby szobának, boros pincének. A földszintre belépve hatalmas 30 négyzetméteres közösségi térbe találjuk magunkat, a 43 négyzetméteres nappali lehet a baráti, családi és üzleti beszélgetések színtere. Ezen a szinten még 2 darab konyha, hálószoba, fürdő+wc és egy recepció áll rendelkezésre. Az emeleten található szobák elrendezésénél a legfőbb cél az volt, hogy biztosítsák vendégeik számára a nyugodt és kényelmes pihenést. 5 szoba közül 4 szoba 3 fő, 1 szoba pedig 2 fő befogadására alkalmas.

 

Az épületben így 16 fő részére tudnak jelenleg szállást biztosítani, a mennyiség nem megehet a minőség rovására, minőségi és színvonalas környezet várja új tulajdonosát. Minden szobához saját zuhanyzó és gardrób áll rendelkezésre. Az emeleten található nagy erkélyről a táj messze belátható. A vendégház körül elterülő kert és óriási mező biztosítja a vendégek számára a tágas környezetet, a természet közelségét és a nyugalmat. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!