Fotókkal frissítve

2022.09.24. 19:51

Két személyautó karambolozott a 4-es főúton, Fegyverneknél

A rendőrök a helyszínelés idejére az útszakasz felét lezárták.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

FRISS – 22:45:

A rendelkezésre álló adatok alapján egy külföldi állampolgár túl gyorsan haladt személyautójával, haladása során a neki jobbra ívelő kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a vele szembe szabályosan közlekedő járművel – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság. A balesetben három személy sérült meg akiket az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) munkatársai – elsődleges adatok alapján 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülésekkel – kórházba szállítottak.

Korábban írtuk:

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt szeptember 24-én délután a 4-es főút 128. kilométerszelvényében, Fegyverneknél – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság. A rendelkezésre álló adatok alapján két személyautó ütközött össze. A balesetben a legfrissebb információnk szerint egy ember sérült meg, melynek foka egyelőre nem ismert. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, melynek idejére félpályás útlezárás van érvényben az adott útszakaszon.

Fotó: Donka Ferenc
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában