Ifjúsági workshop

2022.11.29. 17:07

Önismeretet, hatékony kommunikációt tanultak a fiatalok Szolnokon

A CONTACT MKSZ , mint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (CKSZK) címbirtokosa, a ifjúság európai éve programsorozathoz csatlakozva ez évben több fiatalokkal kapcsolatos projektet is megvalósított.

Kovács Berta

Sebestyén Andrea tréner tartott önismereti előadást a fiataloknak Szolnokon

Fotó: Nagy Balázs

Ezek projektek között az egyik nagyobb programunk a megyei diákönkormányzat (DÖK) részére megrendezett ifjúsági workshop, mely többek között az önismeret fejlesztéséről, és mentálhigiénés ismeretek bővítéséről szól – emelte ki dr. Molnár Beáta, a CKSZK vezetője.

A Ki vagyok én? Hogyan adjam el magam a nagyvilágban? címmel a Baross úti Civil Központban megtartott keddi rendezvényen a diákönkormányzat tagjai előadásokon keresztül önismeretet és társismeretet tanultak, belekóstolhattak az erőszakmentes kommunikáció módszerébe és a konfliktuskezelés gyakorlatába, valamint a civilek és a diákok együttműködéséről hallhattak.

A program érdekessége, hogy a szervező egyesület a DÖK igényeit előzetesen felmérve, ehhez igazítva választotta meg a workshop témaköreit, tehát már a tervezésbe bevonta a diákönkormányzati tagokat.

– Egy interaktív tréning és előadássorozat végére reményeink szerint a fiatalok el tudják magukat adni a mai világban, tudják, merre tartanak és hogyan kommunikáljanak, hogyan oldják meg esetleges feszültségeiket az életben – vetítette előre programjuk várható eredményét, a fiatalokra gyakorolt hatását dr. Molnár Beáta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában