Egyenruhás télapó

2022.12.06. 17:51

A Rendőr Mikulás immáron negyedszerre hagy el csomagokat Szolnokon - Galériával

A Szolnoki Városi Balesetmegelőzési Bizottság, a Szolnoki Városi Diákok Tanácsával és a diákpolgármesterrel, Albert Lászlóval közösen idén is rendhagyó módon várta a télapót.

Köllő Judit

Az egyenruhás Mikulás vezetéstechnikai tippeket is adott

Fotó: Nagy Balázs

A Mikulás ugyanis a délutáni órákban látogatott a városba azzal a céllal, hogy a csomagokat szétszórja Szolnok sűrűn látogatott közösségi terein, parkjain. Jutott belőlük a Tisza partra, a belvárosba, Szandaszőlősre, a Széchenyi városrészre és a Pletykafaluba is.  A megtalált csomagok között akadt olyan, mely egy képet rejtett egy krampuszról. Az a gyermek, aki erre a csomagra rátalált, jutalmul személyesen vehet át egy családi ajándékcsomagot a Rendőr Mikulásról. 

Az egyenruhás Mikulás a sofőrök figyelmét is felhívta a megváltozott időjárási körülmények közötti vezetéstechnikákra, valamint az előírás szerinti felszereltségekre.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a gyalogosok és a kerékpárral közlekedők láthatóságának javítása, valamint a téli közlekedési viszonyokra történő felkészülés elősegítése érdekében közlekedésbiztonsági rendezvényt szervezett “Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre”. Ennek érdekében a gyerekek és felnőttek kilátogattak a Kossuth térre, ahol láthatósági eszközöket és meglepetés ajándékokat osztogatott számukra a Télapó. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában