Lábadozás

2023.05.31. 11:25

Elhagyhatta a kórházat, de csak hónapok múlva térhet vissza a porondra a Szolnokon megsérült artista

Két hete, a Magyar Nemzeti Cirkusz szolnoki előadásán szenvedett balesetet a társulat brazil motorosa, Alice. A fiatal artista nemrégiben hagyhatta el a kórházat és csatlakozott társaihoz.

Hartai Gergely

Alice visszatért a Magyar Nemzeti Cirkusz társulatához

Forrás: Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldala

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy a Magyar Nemzeti Cirkusz szolnoki előadásán történt balesetben az egyik artista a motorjával együtt kirepült egy óriási gömbből. A sérülthöz azonnal mentőt hívtak, majd kiderült, a brazil hölgy medencesérülést szenvedett.

A napokban felkerestük a Magyar Nemzeti Cirkuszt, ahol arról érdeklődtünk, hogy várhatóan mikor láthatja újra a közönség Alice-t, illetve, hogy a felépülése alatt elkíséri-e a cirkusz társulatát az előadások helyszíneire.

Alice már visszatért a társulathoz és megkezdte a felépülését

 – közölte hírportálunkkal a cirkusz, amely Facebook-posztot is közzétett a témában.

„Nagy örömünkre szolgál közölni a kedves érdeklődőkkel, hogy brazil motorosunkat, Alice-t kiengedték a kórházból. Alice a medencesérülését követően műtéten esett át, megkezdte felépülését, párja támogatásával pedig remélhetőleg pár hónap múlva visszatér a porondra. Ismételten köszönjük a közönség számos pozitív és támogató üzenetét!” – olvasható bejegyzésükben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában