Fényeslitke

2022.05.20. 08:22

ByeAlex apuka lett?

A fényeslitkei énekes egy érdekes történetet osztott meg a közönséggel.

KM

Fotó: Huszar Mark

ByeAlex aktívan tartja a kapcsolatot a rajongóival közösségi oldalain, és sokszor megosztja velük életének mozzanatait, vagy történeteket mesél a múltjáról és a jelenéről. A napokban is így tett: elmesélte, hogy furcsa helyzetbe keveredett egy bevásárlóközpontban. 
− Álltam egy polc előtt, amikor odarohant hozzám egy kisfiú, megölelte a lábamat, megfogta a kezemet, majd azt kiáltotta: apa! Lenéztem rá, ő meg vissza rám, és nevetett. Életemben nem voltam még ennyire zavarban, mint akkor! Ekkor lépett oda hozzám az anyuka és az apuka − mesélte a nem mindennapi történetet az énekes. 

Nevetgélve rángatták el 

− A szülők elnézést kértek és nevetgélve elrángatták a belém kapaszkodó kisfiút, majd ezután továbbsiettek vásárolgatni − tette hozzá ByeAlex, aki a jelek szerint nehezen tette túl magát a zavarán, azonban az még jobban meglepte, hogy az anyukát és az apukát nem lepte meg jobban a különös jelenet. Az előadó hozzátette: a férj helyében azért egy kérdést mindenképpen intézett volna a párjához arról, hogy a gyermekük miért rohanhatott oda egy idegenhez, és miért szólította őt apának.
 

Borítókép: MW-Archív

Címkék#ByeAlex

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában