Felvállalja hibáit

2022.06.25. 19:26

Nemazalány kitálalt, hónapokig ennek köszönhette szépségét (videó)

Nemazalány arról mesélt, hogy mennyire rombolta az önbizalmát amit csinált.

Forrás: TV2

A TV2-n hamarosan induló Ázsia expressz vadiúj évadának szereplője, Nemazalány, azaz Halastyák Fanni Istenes Bence podcastjének vendége volt, ahol őszintén mesélt önbizalomhiányáról. A beszélgetés során Fanni elmondta, hogy azelőtt hónapokig használta a FaceApp nevű, arcmódosító alkalmazást, amitől rettentően rossz énképe lett. Szerencsére azonban még időben észrevette a problémáját, és megtanulta elfogadni valódi önmagát.

Nemazalány párjával, Armanddal indult el az Ázsia Expressz harmadik évadában
Forrás: TV2

Régebben használtam, de már semmilyen filtert nem teszek a képeimre, csak sztoriban. Így is csak nagyon kismértékben módosítottam a képeim. Voltak olyan képeim, ahol nagyon karikás és fáradt volt a szemem, és tudtam, hogy posztolnom kell. Ekkor jó volt, de nagyon minimálisan változtattam. Körülbelül 3 hónapról beszélünk, amikor megesett az, hogy ráraktam egy-egy képemre. Olyan szinten önbizalomhiányos lettem, hogy azt mondtam, hogy csúnya vagyok 

– vallotta be a műsorban az énekesnő.

Fanni nem érzi bajnak, ha valaki használja a programot, de mint mondja, káros lehet, mert annyira más képet fest az emberről, hogy már saját magát is másként látja reggelente a tükörben. Ma már az énekesnő inkább felvállalja hibáit, elfogadta önmagát és az önbizalma is helyreállt. Szerinte ha elfogadják magukat az emberek, az egy fontos állomása a személyiségfejlődésnek - írja a Borsonline.

 

Címkék#nemazalány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában