Szörnyű tragédia

2022.07.06. 12:51

Mindkét kutyakiképző holttestét megtalálták a Kis-Duna-ágban

A büntetés-végrehajtás két munkatársa hétfő délelőtt merült el a Kis-Dunában, szolgálati kutyák kiképzése közben.

Az eltűnés helyének közelében, szerda reggel 8 óra 10 perckor a szakemberek megtalálták Rácalmásnál, a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás szervezetének másik munkatársát is, aki hétfő délelőtt tűnt el kollégájával együtt a Dunában – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A büntetés-végrehajtás 29 éves hivatásos állományú tagjának holttestét a Kis-Duna-híd közelében találták meg és emelték partra a kutatást végző szakemberek

– áll a közleményben.

A TEK megfeszített munkával hétfő óta kereste a két férfit
Forrás: TEK

A rendőrség kedd délután találta meg az első férfit, akit a 34 éves eltűntként azonosítottak.

Emlékeztettek, hogy a büntetés-végrehajtás két munkatársa hétfő délelőtt merült el a Kis-Dunában, szolgálati kutyák kiképzése közben.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) - mint a kutatás irányítója - azt közölte kedden az MTI-vel, hogy a bv, a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai a felszínen és a part mentén is jelentős erőkkel keresik a 29 és a 34 éves férfit.

Rácalmáson, a Kis-Duna-hídnál a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet és a Márianosztrai Fegyház és Börtön egy-egy munkatársa szolgálati kutyák kiképzése közben, eddig ismeretlen okból, elmerült a vízben 

- ismertették.

A Regionális Nyomozó Ügyészség nyomozást rendelt el az ügyben. Mint kiderült, büntetőeljárás indul foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában