Nyíregyháza

2022.08.08. 17:18

Shane Tusup újabb üzenetével ismét megalázta Szabó Zsófit

Amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan ment is Shane Tusup Szabó Zsófi életéből, pedig úgy tűnt, hogy dúl közöttük a szerelem. Eleinte sok időt töltöttek együtt, nagy volt az összhang, mindaddig, amíg az úszóedzőből elő nem tört az agresszív énje.

Forrás: life.hu

Már jegyben jártak, amikor Tusup vállalhatatlanul kezdett viselkedni kedvesével, aki állítólag pánikrohamot is kapott az utolsó konfliktusnál, ami a végleges szakításhoz vezetett. Utóbbi bejegyzésével Tusup is elárulta magát, hogy igazak a híresztelések, és rosszul bánt volt párjával.

Ha egy ajtó bezáródott előtted, higgy magadban és dolgozz keményebben, és egy másik megnyílik
– írta képe mellé az úszóedző, aki épp a renoválás alatt álló Esztergomi Bazilika zárt ajtaja előtt fotózta magát, széles mosollyal az arcán.

A rejtélyes üzenetben valószínűleg beismerte, hogy tényleg vége Szabó Zsófival és már nem tudja helyrehozni a kapcsolatot, ami agresszív viselkedésének köszönhetően ment tönkre. A követők sem hagyták szó nélkül a bejegyzést, utalva a botrányos szakítás körülményeire és Tusup pozitív hozzáállására.

Inkább tanuld az önkontrollt...
– írta az egyik kommentelő.

HA AZ AGRESSZÍV ÁLLATOT SZÁMŰZÖD, MÉG AKÁR BOLDOGGÁ TEHETED MAGAD IS
– fejezte ki véleményét egy másik.

Még az is lehet, hogy hamarosan nagy bejelentést tesz közzé a férfi, aki úgy tűnik, elég hamar túllépett, és lehet, meg is találta a következő párját.

Forrás: Origo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában