Baleset

2022.08.10. 08:32

Fiatal férfi mászott be az összeroncsolódott kamionba, hogy mentse a sofőrt!

Nyíregyházára kérték a mentők gyors segítségét ahhoz az 50 év körüli sofőrhöz, aki vezetés közben lett rosszul, majd kamionjával árokba borult - írta az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Fotó: Pusztai Sándor

Miután a sofőr nem szállt ki, több szemtanú is félreállt segíteni, köztük egy fiatalember is, aki bemászott a roncsba, hogy megvizsgálja a férfit. Ekkor már nem lélegzett, így rutinos mentésirányító bajtársunk instrukciói alapján a srác azonnal megkezdte az újraélesztést, amit perceken belül helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytattak a roncsban. A kamionból végül a tűzoltók szabadították ki a beteget, akinek ellátását így már megfelelő körülmények között végezhették az életmentők. A mentés sokáig zajlott a helyszínen, végül az időben megkezdett mellkasi nyomások sikerre vezettek és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!

Forrás: Országos Mentőszolgálat

 

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában