Mennyei megyei I.

2022.09.25. 18:42

"Nem volt ez rossz, de a jó sem itt kezdődik"

Fotó: Sipeki Péter

Labdarúgás: Nyír-Wetland I. osztály, 7. forduló

Ibrány–Tarpa 0–0

Ibrány, v.: Sípos.

Ibrány: Tóth – Bégányi, Mező, Molnár, Kállai, Kiss (Pápa), Nagy, Szikszay (Nagy), Buka, Kecskeméti (Horváth), Zubora. Edző: Kató István.

Tarpa: Zenikov – Zayka, Dolináj, Kobály (Kuchynskyi), Bodan (Barta), Hilka, Romanchuk, Kofel, Herman, Savkin (Pryhoda), Lohvincuk. Edző: Bubis Iván.

Kiállítva: Kofel (76.).

Kató István: – Küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.

Bubis Iván: – Az egész mérkőzésen mezőnyfölényben fociztunk, sajnos nem tudtunk eljutni igazi helyzetig, ami annyira lett elegendő, hogy idegenből elvittünk egy pontot.

Balkány–Nyírbátor 3–3 (1–0)

Szakoly, v.: Szilágyi.

Balkány: Kanócz – Fodor, Haller, Tóth, Selymes, Tőkés, Németi, Pallai, Kertész, Kerecsen, Mányi. Edző: Mirgai László.

Nyírbátor: Kiss – Nógrádi (Nagy), Szabó, Hegedűs, Kovács, Seres (Sitku), Varga, Lukács (Czerula), Danó (Pálvölgyi), Bakó (Erdei), Török. Játékos-edző: Erdei Zoltán.

Gól: Kerecsen 2 (egyet 11-esből), Vasas T., illetve Török 2 (egyet 11-esből), Németi (öngól). Kiállítva: Kovács.

Mirgai László: – Első félidőben nagyon jól játszott a csapat, az ellenfelünknek helyzete sem volt. A második félidőben kettő nullánál azt hittük, hogy megvan a meccs, aztán a semmiből kaptunk két gólt. Fiatal játékosaim megzavarodtak, és összehoztunk bedobásból egy öngólt. A hosszabbításban sikerült egyenlíteni. A vendégeknek és nekünk is volt nyerési esélyünk, a döntetlen igazságos.

Erdei Zoltán: – Sajnos ötven percet emberhátrányban kellett harcolnunk, és az első félidő számomra értékelhetetlen volt. A második játékrészben nagy akarattal meg tudtuk fordítani a mérkőzést, de sajnos az utolsó percekben elbuktunk.

Nyírbéltek–Kemecse 3–2 (0–2)

Nyírbéltek, v.: Kosztyu.

Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Bákai (Kerekes), Boldizsár (Sárga), Szabó, Jónucz, Gyarmati, Hóhágyi, Orosz, Szabó, Fleisz (Nemes). Edző: Körmös Miklós.

Kemecse: Kopasz – Kovács (Hokk Á.), Sándor, Törő (Csáki), Majoros, Ádám, Szaffián, Szilágyi (Hadházi), Balogh, Phrakonkham (Bárdos), Hokk B. (Szűcs). Edző: Sánta Tibor.

Gól: Orosz, Jónucz, Szabó, illetve Ádám, Hokk B. Ifi: 5–1.

Körmös Miklós: – Két ellentétes félidőt játszottunk: az első a Kemecséé, a második – úgy érzem – a miénk volt, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak!

Resán Attila: – Küzdöttünk a győzelemért, de nem sikerült megnyernünk a mérkőzést.

Kállósemjén –Nagyhalász 4–2 (2–1)

Kállósemjén, v.: Vitkai.

Kállósemjén: Ovszijenko – Marozsán (Vass), Törtei (Docsa), Hamza, Szabó (Bodnár), Danó, Fodor, Pekk, Lakatos, Gömze (Gyulai), Kornutyak (Lakatos). Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko.

Nagyhalász: Kőrösi – Varga, Tóth, Tanyi, Mészáros (Bajusz), Kató, Kölcsi (Dócs), Babják (Kerekes), Simon, Borbély, Oláh. Edző: Nagy Lajos.

Gól: Hamza 2, Danó, Gyulai, illetve Kölcsi, Oláh. Ifi: 0–3.

Vologyimir Ovszijenko: – Sajnálom a két kapott gólt, egyébként elégedett vagyok a játékosok teljesítményével. Reméljük, meg tudjuk tartani ezt a formát.

Nagy Lajos: – Emelt fővel jöhettünk le a kállósemjéni pályáról, n

.      

Címkék#megye 1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában