Ajak

2022.09.26. 10:33

"Hölgyeim és uraim, hát itt valami történik!" - A pályán kérte meg kedvese kezét az ajaki focista (fotó, videó)

A kezdőkörben borult térdre a hazai csapat jobbszélsője.

Forrás: haromhatar.hu

"Hölgyeim és uraim, hát itt valami történik!" - zengett a kommentátor hangja az Ajak-Pátroha bajnoki mérkőzés előtt.

Nemcsak földrajzilag van közel egymáshoz Ajak és Pátroha, hanem a tabellán is szomszédok a labdarúgó megyei másodosztály Nyírerdő-csoportjában. A közelséget egy közjáték fokozta a vasárnapi bajnoki alkalmával: a házigazdák 79-es számú játékosa, Nagy Zoltán megkérte a barátnője, Diószegi Nikolett kezét.
– Az ajakiak részéről Vasas János azzal a kéréssel keresett meg a mérkőzés előtt, hogy lenne egy kezdőrúgás, de nem éppen a szokásos formában – idézte fel a különleges esetet Takács Attila játékvezető. – Azzal az ürüggyel végezte el a kezdőrúgást a hölgy, hogy közölték vele: neki kedvezett a szerencse, így ő indíthatja útjára a labdát. Nem gyanakodott semmire, a csapatokkal és a játékvezetői hármassal együtt vonult fel. Ekkor már a zsebemben lapult a gyűrű, engem is beavattak a „szertartásba”. Észrevétlenül odaadtam a játékosnak, aki a pénzfeldobás után letérdelt, és feltette a kérdést szíve választottjának. Mivel én voltam a legközelebb hozzájuk, láttam, hogy könnyekig meghatódott Nikolett, aki hajadonként jött és menyasszonyként távozott a pályáról.

Forrás: haromhatar.hu

A találkozó közvetítését a haromhatar.hu jóvoltából nyomon lehetett követni és a megyeszerte jól ismert, lelkes szpíker Papp Attila megosztotta a nézőkkel, hogy a fiatalok immár hat esztendeje vannak együtt, mégis meglepő volt a lánykérés ebben a formában.          

A 23 éves játékos Fényeslitkéről igazolt vissza Ajakra, ahol ebben a szezonban mindig kezdő volt és már két gólt szerzett. Ezúttal Markos János révén szereztek vezetést a 83. percben, két perccel később viszont Gombkötő Zoltán egyenlített, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt. A 92. percben Nagy Zoltánt lecserélték, és vőlegényként hagyta el az ajaki gyepet.

 

Forrás: haromhatar.hu

Forrás: haromhatar.hu, Ajak Város Önkormányzata

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában