Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.01.31. 20:04

Sztárban Sztár: szabolcsi szépségekért szoríthatunk

3 vármegyei sztár költözik a tévéd képernyőjére!

Fotó: MW

Kedden végre lehullt a lepel a Sztárban Sztár idei évadának versenyzőiről! A TV2 egy nagyszabású sajtótájékoztató keretein belül jelentette be a 12 szereplőt, akik február 19-től szórakoztatják majd a nézőket, és bár a csatorna korábban közzétette azokat a gipszmaszkokat, amelyek a hírességek arcát ábrázolják, bőven tartogatott meglepetést a versenyzők névsora - írja a Bors.

A lányok névsora a következő: Oláh Ibolya, Judy, Schoblcher Barbi, Gubik Petra, Tarján Zsófi és Nemazalány. A fiúk csapatát pedig ők erősítik: Valkusz Milán, Sipos Tomi, Kiss Ernő Zsolt, Zdroba Patrik, Molnár Tibi, valamint Kamarás Iván.

Az ország házibulija azonban nem lenne teljes a zsűri nélkül, ahol szintén új neveket jelentettek be. Az ítészek Tóth Andi és Marics Peti párosával egészülnek ki, ami nem feltétlenül fog kedvezni a versenyzőknek, ugyanis az énekesnő kijelentette: szigorú zsűritag lesz, az ugyanakkor furcsa érzéssel tölti el, hogy 24 éves előadóként olyanokat fog majd értékelni, akik adott esetben évtizedek óta a pályán vannak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában