Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.02.07. 15:20

Dédunokája mentette meg a beregi sztár életét!

Talán már nem is élne vármegyénk legfényesebben ragyogó csillaga...

Illusztráció: Shutterstock

Bangó Margit súlyos betegséggel küzdött. Szerencsére már gyógyulófélben van a vásárosnaményi születésű énekesnő, aki úgy érzi, köszönettel tartozik dédunokájának, mert átsegítette a nehézségen - írja az Origo.

Bangó Margit és dédunokája, Gáspár Tina együtt élnek a 72 éves, Kossuth-díjas előadóművész gyáli házában. Annak ellenére, hogy Gáspár Tina már 21 éves, négy éve komoly kapcsolata van, mégsem akarja otthagyni dédnagymamáját.

- Szerintem kétnapos koromtól a Mamával lakom. A születésem után egyenesen hozzá mentünk, a kispesti házában laktunk a szüleimmel. Elmondhatatlanul szoros kötelék alakult ki köztünk. 16 éves koromig együtt aludtunk - idézi a Blikk Gáspár Tinát, aki jelenleg tanul és a médiában tervez karriert építeni.

Bangó Margit nagyon büszke unokájára és nagyon hálás neki, amiért vele van a mai napig, hiszen úgy gondolja, Tina az őrangyala.

Megmentette az életemet. Tinának köszönhetően még időben felfedezték, hogy nőgyógyászati daganatom van. Ha ő nem lenne, talán már nem is élnék.

- Azt a törődést és szeretetet, amit én adtam Tinácskámnak, amikor kicsi lány volt, most mind visszakapom tőle - mondta Bangó Margit, aki már alig várja dédunokája esküvőjét, mert nagyon szeretne hajnalig mulatni ő is a lakodalomban.

Bangó Margit | Fotó: MW-archív

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában