Ingatlanbazár

2023.06.10. 14:00

A megye egyik legolcsóbb nyaralója mindössze 14,5 millió forintba kerül

A Tutajos Beach szomszédságában található nyaralót leltünk a helyi ingatlanpiacon. A kilátás magáért beszél, a terasz a szépen parkosított strandra és a festői Tiszára néz. A ház első szintje légkondicionált, a tetőtéri szint kialakítását pedig az új tulajdonos fantiáziájára bízzák.

“Rakamaz Tisza parton, a közkedvelt Tutajos Beach szomszédságában, 200 m2 nagyságú telken eladóvá vált egy 107 m2 nagyságú, kétszintes, plusz beépíthető tetőterű nyaraló.

Az alsó szint jelenleg nyitott, akár egy nappali, v. garázs kialakítására is alkalmas.

 

Az ingatlan első szintjére egy utcafronti lépcsőn juthatunk fel ahol egy 5,7m x 1, 8 m nagyságú fedett teraszra érkezünk. A teraszról rálátunk a szépen parkosított strandra, ill. a festői Tiszára a Tokaji hegyvonulatok hátterével. Innen léphetünk be a nappaliba, melyből nyílik a két hálószoba, egy légtérben egy főzőfülke, illetve zuhanyzóval és WC-vel rendelkező fürdőszoba. Ez a szint légkondicionált. A teraszról közelíthető meg a tetőtéri szint, ahol egy fedett teraszból nyíló helyiséget találunk, itt az új tulajdonos elképzelése szerint alakítható ki további szobák, v. akár vizesblokk. 40 m2 alapterületen.

 

Az épület szerkezetét tekintve Univáz vasbeton szerkezet, tégla felépítményű, előre gyártott vasbeton födém, fa nyílászárókkal, teteje cserép. Az ingatlanhoz szennyvízakna tartozik, az üdülőterület egészére ez a jellemző. Az ingatlan részben közművesített (víz, villany be van vezetve).

 

A szomszédos Tutajos Beach a strandjával, éttermével, evezési lehetőséggel, a szép gondozott parkjával stb. nagyszerű lehetőséget biztosít a nyaralni vágyóknak egész nyáron. Tokaji város pedig gondoskodik különböző kulturális programokról.

A berendezés az eladási ár részét képezi.[…]” 
További nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában