Kék hírek

2022.07.02. 09:18

Az elsőbbségadás elmulasztása okozott baleseteket

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén július 1-jén egy könnyű sérüléses és két anyagi káros baleset történt.

TEOL

Könnyebben sérült a motoros a decsi balesetben (Fotó: TMRFK)

Személyi sérüléses baleset történt július 1-jén 14 óra 40 perc körüli időben Decsen. Egy 67 éves szekszárdi férfi közlekedett autóval az Ady Endre utcában a Szőlőhegyi utca irányából az Őcsényi utca felé. Az út bal oldalán lévő parkolóba akart beállni, de kanyarodása során nem adott elsőbbséget a vele szemből érkező motorosnak, így összeütköztek. A balesetben a segédmotoros-kerékpár vezetője könnyebben megsérült – olvasható a olna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Fotó: TMRFK

Este egy anyagi kárral járó baleset is történt Decsen. Egy férfi közlekedett teherautóval 19 óra 50 perc körüli időben a Zrínyi utca felé, amikor a Dr. Pilissy Elemér utca és Temető utca kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező autónak, így összeütköztek. Mindkét járműben anyagi kár keletkezett.

Forrás: TMRFK

Anyagi káros baleset történt Tolnán is 23 óra 40 perc körüli időben. Egy férfi közlekedett autóval az 5112-es számú úton a Lotz Károly utca irányába. Haladása során megpróbált kikerülni egy, a vihar miatt az úttestre dőlt fát, de a manőver során a lombkoronának ütközött. A kocsiban anyagi kár keletkezett.

Fotó: TMRFK

A Tolna megyei rendőrök pénteken egy főt állítottak elő mintavételre. A szolgálatban levő állomány tagjai tíz szabálysértési feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában