Elszámoltatás

2022.07.05. 14:29

Sosem volt jogosítványa a bátaszéki baleset okozójának

Vezetői engedély nélkül közlekedve okozott balesetet hozzátartozója autójával egy nő, pedig a használatra nem kért és nem is kapott engedélyt.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Mint arról korábban beszámoltunk, anyagi káros közlekedési baleset történt július 3-án a kora esti órákban Bátaszéken. Egy akkor még ismeretlen sofőr közlekedett autóval este háromnegyed nyolc körül a Garay utcában a Nyéki utca felől a Kertalja utca irányába. A Garay utca és a Kertalja utca kereszteződésében kanyarodás közben elveszítette uralmát a kocsi irányítása felett. Áttért a szemközti forgalmi sávba, majd lesodródott az útról és ott egy kerítésének ütközött.  A baleset után adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Fotó: TMRFK

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, mely során a gyanú egy helyi nőre terelődött. Hétfőn elszámoltatták a 21 éves sofőrt, aki elismerte, hogy ő közlekedett és okozott balesetet az édesapja tulajdonában lévő autóval. Elmondta azt is, hogy vezetői engedélye nincs, soha nem is volt.

A nő ellen a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai szabálysértési feljelentést tesznek engedély nélküli vezetés és a baleset okozása miatt is.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában