Közlekedés

2022.07.05. 14:45

Baleset miatt teljesen lezárták az 56-os főutat Várdombon

Két személyautó ütközött kedden délután az 56-os számú főút várdombi szakaszán.

TEOL

Tűzoltók dolgoznak a várdombi balesetben felborult autó mentésében (Fotó: TMRFK)

Összeütközött két személyautó kedden délután Várdombon, a Kossuth Lajos utcában. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott – tájékoztatott honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A műszaki mentéshez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A személyautót a szilárd útburkolatra vontatták, a terepjárót pedig a sérült futómű eltávolítása után a kerekeire állították a műszaki mentőszer segítségével.

Frissítés!
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy Kia típusú autó vezetője közlekedett a főúton Szekszárd felé, amikor a Kossuth Lajos utca 6. szám előtti útszakaszon ismeretlen okból áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött a szemből érkező terepjáró oldalának. A balesetet követően a terepjáró felborult, a Kia pedig az árokba hajtott. Az elsődleges információk szerint a terepjáró vezetője könnyebben sérült meg a balesetben.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában