Játék

2022.08.08. 10:00

Ismét keressük Tolna megye legédesebb gyermekmosolyait

Idén is útjára indítjuk fotópályázatunkat, melyen a megye legcukibb mosolyú gyermekeit keressük. Ha úgy gondolja, hogy sikerült elkapnia a pillanatot, amikor gyermeke felvillantja legtündéribb mosolyát, ne habozzon, nevezzen versenyünkre!

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Fotózza le gyermekét, majd a képet töltse fel a teol.hu/gyermekmosoly oldalon, mozgósítsa a rokonokat, barátokat és szerezzen minél több szavazatot! Megyénkénti nyerteseink és az összesített szavazatok alapján az országos nyerteseink értékes Játéksziget ajándékutalványt nyernek.

Nevezni augusztus 8-án 10:00 órától lehet két kategóriában (0-3 éves és 4-7 éves korosztály). Ezzel egyidőben indul a szavazás is, tehát érdemes mielőbb feltöltenie gyermeke fotóját! A játék során egy képre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazat adható le.

Fontos tudni, hogy a versenyben csak az adott témában fogadunk el fotókat, ha a fotó eltér a megadott témától, a végeredménynél nem vesszük figyelembe. A versenyben csak Tolna megyében élő családok vehetnek részt. Egy fotón csak egy gyermek szerepelhet – ikrek esetében kérjük a külön-külön pályázást. Egy játékos egy e-mail címmel egy fotót tud feltölteni, és a feltöltött fotó mellett pontosan töltse ki az űrlapot, és adja meg, melyik kategóriába szánja (0-3 vagy 4-7 év).

Reméljük, az Ön gyermekét is hamarosan viszontláthatjuk a fotópályázatunkban!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában