Gyanúsítottból sértett

2022.08.10. 10:31

Szemfüles volt a szabadnapos rendőr

Pihenőidejét töltő rendőrnek tűnt fel egy gyanús kocsi Zombán 2022. augusztus 8-án este, melynek csak a hátulján volt egy rendszám, ezért szolgálatba helyezte magát, és értesítette a szolgálatban lévő egyenruhásokat is.

TEOL

Az autó hátulja a lopott rendszámmal (Fotó: police.hu)

A kiérkező járőrök intézkedés alá vonták az autót vezető faddi férfit, akiről kiderült, a közelmúltban Szekszárdon is intézkedtek vele szemben, amikor a defektes autójára egy lopott kereket akart felszerelni. Ahogy akkor, most is egy másik kocsi rendszáma volt a Renault-ra felszerelve, így azt szemle keretében lefoglalták.

Mivel bűncselekmény elkövetésével volt gyanúsítható, előállították a férfit a Bonyhádi Rendőrkapitányságra. Kihallgatása során elmondta, az autót így vette, ezzel a rendszámmal. Azt nem tudta, hogy nincs rajta műszaki, és biztosítása sincs, valamint a forgalomból is ki van vonva.

Mivel a férfinak vezetői engedélye nincs, nem is volt, ellene ismét szabálysértési feljelentést is tettek az egyenruhások. Az ügy pikantériája, hogy a fenti okból otthagyott autót - mivel azzal közlekedni nem lehetett - idő közben ismeretlenek megrongálták, így a korábbi gyanúsítottból most sértett lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában