Összefoglaló

2022.08.13. 08:03

Mentőhelikopter érkezett a sérült kerékpárosért

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén augusztus 12-én egy sérüléses és három anyagi káros közlekedési baleset történt.

TEOL

Helyszínelnek a rendőrök a paksi kerékpáros-balesetnél. (Fotó: TMRFK)

Mint arról korábban hírt adtunk, egy 45 éves paksi férfi közlekedett kerékpárral pénteken 11 óra 20 perc körüli időben Pakson a Zsíros közben a Pollack Mihály utca felől a Kápolna utca irányába. Egy balra ívelő kanyarban egyelőre ismeretlen okból biciklijével a jobb oldali kiemelt beton szegélynek ütközött és elesett. A baleset során a kerékpáros súlyosan megsérült, ezért a mentőhelikopter kórházba szállította. Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság eljárást kezdeményezett.

A Tolna megyei rendőrök pénteken két főt elfogtak, további négyet előállítottak, közülük hármat bűncselekmény elkövetése miatt. Az egyenruhások két büntető- és három szabálysértési feljelentést tettek, valamint egy biztonsági intézkedést hajtottak végre. A szonda egy esetben mutatott pozitív értéket – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában