Női kosárlabda NB I

2022.09.28. 20:56

Látott pozitív változást csapata játékában Djokics Zseljko

Több szegmensben is előre lépett a csapata, de még van hova fejlődnie az Atomerőmű KSC Szekszárdnak, mondta a Cegléd elleni bajnoki után Djokics Zseljko.

B. S.

Djokics Zseljko örült neki, hogy javult csapata játéka, de azt is kihangsúlyozta, hogy sokat kell még dolgozniuk

Fotó: Mártonfai Dénes

Kiköszörülte az E.ON ELTE BEAC elleni csorbát az Atomerőmű KSC Szekszárd, mely hazai pályán 80–66-ra legyőzte a VBW CEKK Celgéd csapatát a női NB I 2. fordulójában. A kék-fehérek vezetőedzője látott előrelépést a csapatánál, de még messze vannak a céltól.

„Annak reményében léptünk pályára, hogy a játék olyan szegmenseiben, mint a védekezés, futás, lepattanózás és a ritmus kontrollálása, előrelépjünk, vagyis, hogy szervezett kosárlabdát játsszunk. Ezt talán nyolc-kilenc percig tudtuk kivitelezni, utána szétesett a játékunk. Amit kiemelnék, hogy lepattanózásban javultunk a BEAC elleni mérkőzéshez képest, ahogy a gólpasszok száma is azt mutatja, van potenciál a támadójátékunkban. Azonban messze vagyunk attól, ahova tartunk, meccsről meccsre kell építkeznünk" – fogalmazott Djokics Zseljko a mérkőzést követően.

A vajdasági szakember hozzátette, szombaton a Vasas Akadémia vendégeként is egy komoly mérkőzés vár rájuk.

Két napot tudtak elemzéssel tölteni, és kevés edzőmeccset is játszottak a ceglédiek, mondta a sajtótájékoztatón Keramidasz Konsztantinosz, a vendég ceglédiek vezetőedzője. 

„Az első negyedben ment el számunkra ez a mérkőzés. A folytatásra gyorsabb tempót kértem a csapatomtól, amit meg is kaptam a lányoktól. Többször is vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, de centerposzton sokkal erősebbek voltak a szekszárdiak, és végül ez döntött” – értékelt a tréner. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!