Vádirat

2022.09.29. 16:59

Összekarcolta haragosa autóját egy férfi Szekszárdon

A Szekszárdi Járási Ügyészség kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt emelt vádat egy 53 éves férfi ellen.

TEOL

Képünk illusztráció. (Fotó: Shutterstock)

A vád szerint a vádlott 2021 októberében az egyik szekszárdi áruház parkolójában észrevette, majd szándékosan megrongálta a vele rossz viszonyban lévő sértett személygépkocsiját úgy, hogy annak bal oldalán végig karcolt három karosszéria elemet, ezáltal a fényezés megsérült. A vádlott ezt követően elhagyta a helyszínt, azonban a parkolóban lévő biztonsági kamera rögzítette a cselekményét. A rongálással okozott kár több, mint kétszázezer forint, mely a nyomozás során nem térült meg.

A vádlott büntetlen előéletű, azonban jelenleg emellett más büntetőeljárás is folyamatban van ellene. A vádlottal szemben a járási ügyészség pénzbüntetés kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál, egyben indítványt tett arra, hogy a bíróság kötelezze a vádlottat a sértett kárának megtérítésére – tájékoztatta lapunkat dr. Kiss Yvette, a Tolna Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában