Dombóvári győzelem

2022.10.02. 19:29

Tieger papa és focista unokája újra nyert a Nemzeti Vágtán

Idősebb Tieger Endre és ifjabb Tieger Endre ünnepelhetett a Nemzeti Vágtán.

R. G.

Fantasztikusan húzta a szekeret a két kisbéri félvér, Forrás Forell és Forrás Froton

Fotó: Hajdu Krisztina

Megvédte elsőségét idősebb és ifjabb Tieger Endre a Nemzeti Vágtán, miután a fogatok vetélkedésében első helyen végzett a Hősök terén. A Kincsem Plusz fogatvágta döntőjében négyen álltak rajthoz, a Döbröközhöz közeli sütvénypusztai ménesből származó kisbéri félvéreivel, Forrás Forellel és Forrás Frotonnal a dombóvári páros diadalmaskodott. 

Tiegerék az első előfutamból mezőhegyesi, szilvásváradi és jászkiséri lovakat megelőzve végeztek az élen, majd a döntőben egy ottlakai, egy köncsögi és a már megelőzött mezőhegyesi riválisokat utasították maguk mögé. A hajtónak, idősebb Tieger Endrének ez már a negyedik elsősége volt a Nemzeti Vágtán. Unokája, ifjabb Tieger Endre a megyei I. osztályban szereplő Dombóvár FC futballistája – tavalyi sikerük után a TEOL.hu-nak is nyilatkozott. 

A Nemzeti Vágta fő számában amúgy egy őcsényi lovas, Németh János diadalmaskodott, azaz mondhatjuk, hogy teljes Tolna megyei sikert hozott a 2022-es esztendő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!